Brickcover 

KŐ ÉS TEGLA FELÜLETEK TELJES VÉDELME

Láthatatlanul taszítja a vizet

A Brickcover egy vízlepergető, impregnáló védő bevonat kő és tégla felületekre, mely katalizátorának köszönhetően mélyen behatol a pórusokba, így a kő felületi megjelenése változatlan marad. A káliumsó alapú Brickcover készítménnyel való kezeléshosszú élettartamú minden felületenvízszintesés függőleges. Behatol a kő pórusaiba, nem képez filmréteget a felszínen, és lehetővé teszi a természetes lélegzését a felületnek. 

Víztaszító hatás

Biokompatibilis.

Brickcover termékünk megakadályozza a szennyeződések képződését, baktériumok elszaporodását és a salétrom kivirágzást, hozzájárulva az egészséges környezethez. Színtelen, szagtalan, nem mérgező, nem káros a környezetre, ezért a zöld épületek kivitelezésére kiválóan alkalmas. Azáltal, hogy csökkenti a víz és a nedvesség felszívódását a homlokzati felületeken, jelentős energia-megtakarítást eredményez.

Brickcover művészeti aklotásokon

Mindenki számára

Pórusos kövek imregnálására (például tufa, stb) alkalmas, szagtalan és színtelen kezelés. A Brickcover impregnálás elegendő ahhoz, hogy az eredeti megjelenés változatlan és az élettartam kiemelkedő legyen.

Brickcover kő felületen

Brickcover tulajdonságok

Kő és téglafelületek vízlepergetése

Vízzáró

Megtartja a felületek szárazságát


Hosszú távú

Mély behatolásának köszönhetően a kezelés legalább 8/10 év élettartammal bír.


Autóbeálló

Vízszintes és függőleges felöleteken is alkalmazható


Légáteresztő

Lehetővé teszi a kő felület lélegzését


Cél