A vállalatról


Minden nap...

...elkötelezettek vagyunk amellett, hogy munkáink időtállóak legyenek.

...felelősségteljesen dolgozunk, szem előtt tartva az állagmegóvást és munkavédelmi előírásokat.  

...ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal, partnereinkkel azon dolgozunk, hogy a vállalat teljes működése a fenntarthatóság jegyében történjen. 

Környezettudatosságunk háttere...

Cégünket a kezdetek óta az etikus magatartás, a szakértelem, a kutatás és folyamatos fejlesztés és az innováció jellemzik. Elsőszámú küldetésként az építőipar fenntarthatóságát tekintjük.  

Az 1993-ban Oslóban alapított Ecobeton csoport a disztribútorai és helyi partnerei révén mára Európa szerte és a világ többi részén aktívan jelen van. Gyártóüzemei Olaszországban és Magyarországon találhatóak.

Több, mint húsz éve fejlesztünk és forgalmazunk betonvédelmi termékeket és rendszereket, melyek célja elsősorban az állagmegóvás, másodsorban a javítás, illetve a dekoratív bevonatok. 

A cementalapú bevonatok területére specializálódtunk, alacsony rétegvastagságú, környezetbarát mikrocement rendszerek kifejlesztésével.

A termékeink tökéletesen illeszkednek a modern és elegáns stílusú belsőépítészeti megoldásokhoz.


Ecobeton Logo
A better future

Kiemelt figyelmet fordítunk az ökológiai lábnyomunkra, ez az a hajtóerő, mely segít minket abban, hogy egyre nagyobb gondossággal fektessünk be az ellátási láncunk fenntarthatóságát segítő megoldásokba: kezdve az alapanyagok megválasztásától a csomagolási eljárásokon és a hulladékok helyes kezelésén át a minőségi tanúsítványokig. Mi hiszünk az emberekben, közvetlen kapcsolatot ápolunk ügyfeleinkkel, garantáljuk számukra az egyedi megoldásokat, ezáltal bizalmi kapcsolatot teremtünk. Ez a bizalmi együttműködés az üzleti tevékenységünk alapja. 


Az Ecobetonnál hithűen támogatjuk a vállalati társadalmi felelősségvállalás filozófiáját, naponta népszerűsítve a felelős és környezettudatos építési kultúrát. Fontos számunkra, hogy nagy teljesítményű, öko-kompatibilis anyagokat biztosítsunk, amelyek rendkívüli tartóssággal és hatékonysággal bizonyítják, hogy az építészet területén belül is lehet tudatosan, fenntarthatóan fejlődni.