Kik vagyunk

"A siker akkor jön amikor a lehetőség találkozik a felkészültséggel" (Seneca)

Ecobeton

Az Ecobeton Olaszországot 1998-ban alapította Domenico Carollo beton szakmérnök, szoros együttműködésben a norvég Ecobeton International AS-szel. A vállalatcsoport 1993 óta foglalkozik minőségi építőipari megoldásokkal.

Az utóbbi évtizedekben az Ecobeton olyan szakértelemre és tapasztalatra tett szert, amely jelentős forgalom és létszám emelkedéssel járt. Ma a céget Ing. Alberto Carollo és egy kompetens és rugalmas személyzet vezeti, 20 fős személyzettel és több, mint 20 országban működő disztribútor hálózattal. Magyarországon 2010 óta van jelen ipari felületvédelemmel és design bevonatokkal egyaránt. 

Ecobeton ökológiai víziója

A vállalat elkötelezetten fektet be a kollégái szakmai fejlődésébe és a folyamatok minőségébe: a termékek kutatását, az ökológiai lábnyomot, valamint az ügyféllel folytatott párbeszédet a sarokköveknek tekinti.

A Ecobeton portfóliójában található termékek és megoldások az ügyfelek egyedi igényein alapulnak, és tiszteletben tartják az embert és környezetét, a vállalati társadalmi felelősségvállalást amely mindig is része volt a vállalati kultúrának.

Szerviz és szakember képzés

Az Ecobeton felelős a beton és egyéb porózus felületek (pl.: fa, terrakotta és kő)  teljes védelmét biztosító termékek  fejlesztéséért. Továbbá a design bevonatok speciális piaci szegmensében cement bázisú bevonatokkal kiemelkedő belsőépítészeti megoldásokat nyújt.

A szekember képzés fontossága kiemelkedő a vállalat számára: az általa szervezett szakmai képzések célja, hogy az építőiparban hozzáadott értéket teremtsenek és garantálják a magas minőséggel és hatékonysággal kivitelezett munkát, ezzel hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez.